Përmes një statusi në fb, antikonspiracionisti Alfred Cako sërisht ‘GODET’ me atë që apelon. Ai paralajmëron për atë që e cilëson rreziku i madh dhe kurthin qe ka ngritur kasta lidhur me masat kundër Koronavirusit. Sipas tij Qeveria është duke planifikuar të mbyllë sërish popullin në muajin gusht .

Ja çfarë është planifikuar:

1) Në fund gusht, fillimi i mbylljes prapë nga gjoja virusi më i rëndë, do manipulojnë numrat si ju do qejfi me testet që janë totalisht një mashtrim shkencor 2) Tetor-Nentor vaksina helm vjen në Shqipëri; vaksina do të vijë kur populli do të jetë i mbyllur që të mos lejohet asnjë jashtë të organizohet kundër; nëse nuk pranoni të merrni helmin direkt ne gjak do jua bejnë me forcë, me ushtri, me polici, me dhunë. Do të ndodhë kur të jinni në pikën më të dobët, kur të jinni pa bukë në shtëpi dhe pa aktivitet në biznes të falimentuar. Vetëm ata që do të bëjnë vaksinen do lejohen të dalin, do na thone djallezorët nga të gjitha qeveritë e botës. Por thjesht do ju çojnë në pranimin e helmit dhe shkatërrimin e jetës përgjithmonë pasi të merrni vaksinën. Populli i shkretë do vejë të marrë dozën e helmit. Pse duan ta helmojnë? Sepse duan të ulin popullsinë e botës siç e kanë planifikuar dhe pjesa tjetër do të ketë shtypje totale sepse jane gjithe kohën të dobët e të sëmurë, ju është dëmtuar truri, ndaj nuk mendojnë dot. Prandaj shpërndani të vertetën sot te të gjithë, asnjë sekondë mos humbni se kjo është axhenda më djallëzore që është planifikuar ndonjëherë. Dhe më pas të reagojmë e të mbrohemi duke filluar punën që tani, se më pas do të jetë tepër vonë.bejini screen shot dhe hidheni here pas here nese na i heq Policia e Mendimit ketu postimet.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here