Një video në Facebook e postuar më 16 nëntor u bë virale pasi shfaqi katër kamariere që u shërbenin klientëve, të veshura vetëm me brekë dhe përparëse.

Policia gjobiti këto kamariere në një bar në Bangkok, Tajlandë.Katër gratë, të moshës 24 deri në 34 vjeç, u arr estuan dhe u gjobitën afërsisht 66 dollarë ja dhe

Një video në Facebook e postuar më 16 nëntor u bë virale pasi shfaqi katër kamariere që u shërbenin klientëve, të veshura vetëm me brekë dhe përparëse.Policia gjobiti këto kamariere në një bar në Bangkok, Tajlandë.Katër gratë, të moshës 24 deri në 34 vjeç, u arr estuan dhe u gjobitën afërsisht 66 dollarë ja dhe .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here