Çfare ndodh veres ne konviktet e vajzave ne Qytet Studenti? E di se cfare pergjigje prisni por nuk eshte ashtu sepse se fundmi pandemia i ka mbyllur ato dhe shume pak femra ka aty por ese do pyesnit se cfare ndodhte para 4 -5 vitesh atehere me shkruani se i di une pergjigjet tuaja.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here