Me rastin e formalizimit të Byrosë Kombëtare të Hetimit, ditën e sotme ambasadorja amerikane Yuri Kim zhvilloi një takim me drejtuesin e SPAK-un Arben Kraja dhe drejtuesen e kësaj strukture të sapoemëruar, Aida Hajnaj.

Mësohet se tema kryesore e takimit është nisja e punës për emërimin e 60 hetuesve të BKH-së, të cilët njëkohësisht kanë nisur që të trajnohen nga FBI.

Byroja Kombëtare të Hetimit është struktura e specializuar e Policisë Gjyqësore, që heton veprat penale të zyrtarëve të lartë dhe rastet e krimit të organizuar, pranë SPAK-ut.
Do të jetë pikërisht ky institucion i drejtësisë së re, i cili ka për detyrë që të hetojë dhe `kopsitë` dosjet për të ashtuquajturit “peshq të mëdhenj” të korrupsionit qeveritarë dhe krimit të organizuar.

1 COMMENT

 1. Hello, my name’s Eric and I just ran across your website at netflixalbania.com…

  I found it after a quick search, so your SEO’s working out…

  Content looks pretty good…

  One thing’s missing though…

  A QUICK, EASY way to connect with you NOW.

  Because studies show that a web lead like me will only hang out a few seconds – 7 out of 10 disappear almost instantly, Surf Surf Surf… then gone forever.

  I have the solution:

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to TALK with them – literally while they’re still on the web looking at your site.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works and even give it a try… it could be huge for your business.

  Plus, now that you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation pronto… which is so powerful, because connecting with someone within the first 5 minutes is 100 times more effective than waiting 30 minutes or more later.

  The new text messaging feature lets you follow up regularly with new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business, potentially converting up to 100X more eyeballs into leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=netflixalbania.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here