Majkëll Mara, 28 vjeç me banim në Korçë është vënë në pranga pasi shfrytëzonte për prostitucion një 17 dhe një 18-vjeçare. 18-vjeçarja shfrytëzohej edhe për shpërndarje droge, teksa bashkëjetonte me 17-vjeçaren Ai i shfrytëzonte vajzat për prostitucion në Tiranë, Korçë dhe Sarandë. Janë sekuestruar një automjet dhe dy telefona celularë.

Majkëll Mara, 28 vjeç me banim në Korçë është vënë në pranga pasi shfrytëzonte për prostitucion një 17 dhe një 18-vjeçare. 18-vjeçarja shfrytëzohej edhe për shpërndarje droge, teksa bashkëjetonte me 17-vjeçaren Ai i shfrytëzonte vajzat për prostitucion në Tiranë, Korçë dhe Sarandë. Janë sekuestruar një automjet dhe dy telefona celularë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here