Kush merr me shume vota ne Qarkun Lezhe

  • Benard Palaj (58%, 29 Votes)
  • Lindita Nikolla (26%, 13 Votes)
  • Eduart Ndreca (10%, 5 Votes)
  • Shpresa Marnoj (4%, 2 Votes)
  • Gentian Malotaj (2%, 1 Votes)

Total Voters: 50

Loading ... Loading ...

Ky sondazh do te zhvillohet nga data 23 mars ne oren 15 30 dhe do te mbyllet te dielen me date 28 mars ne oren 15 30

Ju mund te votoni vetem njehere nga kompjuteri apo telefoni juaj. Sondazhi ka te beje se kush eshte kandidati socialist me i preferuar ne qarkun Lezhe

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here