Kjo eshte letra e nje vajze lozonjare dhe te sprovuar. Ajo kerkon te provoje nervin dhe zgjuarsine mashkullore. Ajo na drejton nje leter ku na ben nje pyetje. Nje pyetje qe ne fakt duket naive por ne te vertet eshte shume e sofistikuar dhe shume pak veta e dine pergjigjen. ndonjhere as femrat vete se kuptoj cfare bejne kur mbushin ate moshe e cila eshte mosha ku ato ndahen me ate rinine e vrullshme dhe fillojne me memesine maturine dhe mencurine. Ne fakt nuk eshte nje pyetje e thjesht por nje filozofi e tere mbi jeten femerore. ju ftojme te jepni pergjigjet tuaja.Meshkujt me siguri do tregojne mencurine e tyre te spikatur per kete pyetje.

Faleminderti stafi po e postuat .Kjo eshte letra e nje vajze lozonjare dhe te sprovuar. Ajo kerkon te provoje nervin dhe zgjuarsine mashkullore. Ajo na drejton nje leter ku na ben nje pyetje. Nje pyetje qe ne fakt duket naive por ne te vertet eshte shume e sofistikuar dhe shume pak veta e dine pergjigjen. ndonjhere as femrat vete se kuptoj cfare bejne kur mbushin ate moshe e cila eshte mosha ku ato ndahen me ate rinine e vrullshme dhe fillojne me memesine maturine dhe mencurine. Ne fakt nuk eshte nje pyetje e thjesht por nje filozofi e tere mbi jeten femerore. ju ftojme te jepni pergjigjet tuaja.Meshkujt me siguri do tregojne mencurine e tyre te spikatur per kete pyetje.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here