Për të gjithë ata që nuk e dinë, Melinda Ademi e ka nisur karrierën e saj në moshën 16-vjeçare në shoun e famshëm “American Idol”.

Në përformacën e parë ajo performoi përballë aristëve ndërkombëtarë, ndër ta edhe Jennifer Lopez, e cila i dha një “po” të madhe, por fatkeqsisht nuk arriti të shkonte shumë larg, aq sa për të prekur së paku gjysmë-finalen.

Kujtojmë se pas një mungese të gjatë në muzikë për shkaqe personale, Melinda Ademi u rikthye sërish me një projekt të ri.Qa din ti është hiti që po dëgjohet me të madhe dhe që ia dha këngëtares pozitën e parë në listën e këngëtareve favoritë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here