Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet.Në videon e publikuar nga ‘Tirana News’, vajza heq pantallonat dhe më pas bënë lëvizje provokuese.Në këtë video ajo dëgjohet edhe duke folur dhe më pas ngre zërin duke brohoritur.Pas disa sekondave, ajo vishet dhe vazhdon rrugën.

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet.Në videon e publikuar nga ‘Tirana News’, vajza heq pantallonat dhe më pas bënë lëvizje provokuese.Në këtë video ajo dëgjohet edhe duke folur dhe më pas ngre zërin duke brohoritur.Pas disa sekondave, ajo vishet dhe vazhdon rrugën.

Shekulli Online

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here