Drejtoresha e Spitalit Infektiv në Tiranë, Najada Çomo, ka deklaruar sot se vd.ekjet po shtohen nga ko.ronavi.rusi.

Ndër të tjera, ajo shtoi se temperaturat e larta në këto kohë e kanë përkeqësuar gjendjen shëndetësore të njerëzve të infektuar, dhe se vdekjen vijnë edhe si pasojë e këtyre kushteve.

Temperaturat e larta ndikojnë shumë. Ndodh që gjendja shëndetësore e të sëmurëve të përkeqësohet si pasojë e temperaturave të larta. Kjo sjell edhe su.lmet në zemër. Por grupmosha e prekur nga Covid-19 është ulur rëndshëm, vd.ekj.et po shtohen,”– tha Çomo ndër të tjera e ftuar në studion e “Open”.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here