Dak ku e kur te me doje qejfi .Burri s’guxon me n’dal se une i sh.erdhej nenen dhe motren e gjith ….Kjo eshte letra e nje cifti qe duken se jane ne kreize. E reja tregon se mbas shume vitesh qe burri ta trajtonte si princeshe ajo u merzit dhe krijoi lidhje martesore me burra qe i plotesonin gjith deshirat. Ajo thote qe nuk du me u divorcu se kam dy femije me burrin por ai e di qe une e tradhtoj por s’guxon me me thene asnje fjale se ai u fus me shpulla ne rruge te madhe.Ai mundet me me pa vetem naten kur kthehem ne shtepi dhe dushin ma ben gati gjithmone.Por nuk lahem per te se ..

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here