Mediat në Greqi kanë publikuar pamjet e vr asjes së një shitësi në Selanik nga një 27-vjeçar shqiptar, i cili u fut në dyqan

Mediat greke kanë publikuar së fundmi pamjet e vrasjes së një shitësi në Selanik nga një 27-vjeçar shqiptar, i cili u fut në dyqan për të gr bitur.

Siç shihet në videon e publikuar, autori futet në market dhe i drejton menjëherë ar mën shitësit.

Më pas, ky i fundit tentoi t’i merrte ar mën dhe të përle shej me gra bitësin. Por gjatë këtij momenti ai është që lluar nga 27-vjeçari dhe pl umbi ka rezultuar fa tal për të.

Autori u arrestua 24 orë pas ngjarjes, ndërsa në pr anga ka rënë edhe bashkëpunëtori i tij, shkruajnë media.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here