Depueti i njohur dhe nje nga njerzit e afert te Kryeminstrit Rama 3 vendos te mare pjese ne GIVEAWAY shou i fundit qe po zhvillon se fundmi aktorja e njohur ne tv shqiptare . Ai kete njoftim e ka bere nepermjet instagramit te vet dhe nuk kuptohet nese ai kerkon te ris audiencen apo ka dicka mes tij dhe aktores te njohur. Politikanet shqiptare megjithe perversitetin e tyre kane nguruar teknika te tilla per te shtuar ndjekesit e tyre ne rjette sociale.

Te shohim ne dityet ne vazhdim si do shkoje kjo histroi. Mbase do kemi nje new story love

Netflixalbania mare nga kryefjala.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here