DASHI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit dhe kontaktit tuaj me të tjerët pasi katrori i Mërkurit në shenjën e Akrepit me Saturnin në Ujor në 10/11 ka të ngjarë të krijojë një humor përçarës që do të sjellë fjalë “të mprehta”.

Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm në mënyrë që të mos ketë konfrontime dhe keqkuptime me të dashurit tuaj dhe veçanërisht me miqtë tuaj.

Një ditë pas sheshit të Marsit me Saturnin tregon se shqetësimi juaj për disa gjëra do të vazhdojë, por përpiquni t’i filtroni përmes logjikës për t’i parë në dimensionin e tyre të vërtetë.

Më 12/11 trekëndëshi i Diellit me Neptunin tregon se tonet do të fillojnë të bien dhe disa çështje do të zgjidhen.

Dashuria

Në gjysmën e parë të javës ka të ngjarë të ketë disa raste që mund të rrisin tensionet dhe konfrontimet mes jush dhe partnerit tuaj.

Rolin më të rëndësishëm në këtë nuk do ta kenë çështjet për të cilat do të ketë mosmarrëveshje, por mënyra se si do t’i menaxhoni ato.

Nëse jeni të lirë në fundjavë do të sjellë më shumë mundësi për t’iu afruar një personi, pasi do të ketë momente relaksi, të cilat do të ndihmojnë në diskutime.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka mundësi të ndjeni se ka disa persona që janë në ambientin tuaj profesional dhe nuk i shohin me asnjë “sy të mirë”, lëvizjet dhe synimet tuaja.

Mundohuni të mos përqendroheni në skenarin e mësipërm pasi do të hyni në një rreth vicioz veprim-reagimi që do të ketë kosto. Në gjysmën e dytë të javës do të ketë më shumë mundësi për diskutime harmonike.

DEMI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje disa çështjeve që kanë të bëjnë qoftë me një marrëdhënie personale, qoftë me një bashkëpunim, në mënyrë që ato të mos shkojnë drejt greminës. Katerkendeshi i Mërkurit i vendosur në shenjën e Akrepit me Saturnin tek Ujori më 10/11 sjell vështirësi në komunikim pasi krijon distancë mes të interesuarve.

Një ditë pasi katerkendeshi i Marsit me Saturnin forcon disponimin konfliktual, për këtë ju duhet qetësi dhe durim në kontaktet tuaja me të tjerët.

Më 12/11 një aspekt pozitiv vjen për të përthithur intensitetin e kësaj jave, pasi trekëndëshi i Diellit me Neptunin do t’ju përmirësojë shumë humorin.

Dashuria

Disa diskutime që do të bëni këtë javë me partnerin mund të mos kenë rezultatet e pritura dhe mund të krijojnë një distancë emocionale mes jush. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi katrori i Mërkurit dhe Marsit me Saturnin tregon vështirësi në komunikim në një kontekst më të përgjithshëm këto ditë.

Nga 12/11 do të ketë më shumë mundësi për t’u fokusuar në atë që ju bashkon dhe jo në atë që ju largon. Nëse jeni të lirë java mund të jetë intensive, por me kalimin e ditëve ky intensitet do t’i lërë vendin një humor të mirë.

Në fundjavë është e mundur të keni një takim me një person që do t’ju zgjojë interesin.

Puna dhe Ekonomia

Qetësia dhe durimi do ju nevojiten këtë javë pasi duket se mund të vini në kontakt me persona të ambientit tuaj profesional, të cilët do ju irritojnë dhe do ju vënë në provë durimin.

Nëse ruani një profil të ulët dhe përpiqeni të zgjidhni çdo problem që do të zgjidhet pa i hedhur benzinë ​​zjarrit, është e sigurt që do të fitoni më shumë sesa nëse hyni në një cikël polemikash dhe tensionesh.

BINJAKËT JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë do të ketë disa çështje që mund t’ju hedhin “hije” në dispozicionin tuaj pasi duket se do t’ju detyrojnë të merreni me to, gjë që nuk i dëshironi aspak.

Katerkendeshi i Mërkurit në shenjën e Akrepit me Saturnin tek Ujori do të zhvillohet pikërisht në datën 10/11 dhe tregon se komunikimi do të ketë disa ulje-ngritje këto ditë.

Kushtojini më shumë vëmendje përditshmërisë dhe punëve tuaja, pasi duket se ato do të ndikohen nga komunikimi jo i plotë ose problematik.

Një ditë pasi katerkendeshi i Marsit me Saturnin shton punët dhe detyrimet, të cilat nuk duhet t’i lini t’ju paguajnë dhe kjo do të ndodhë nëse nuk largoheni ne momentin e fundit nga planet e tyre!

Dashuria

Kjo duket të jetë një javë që do të ketë disa përgjegjësi pune, si dhe punët e përditshme, diçka që do t’ju largojë përkohësisht nga partneri. Nëse keni ndërmarrë disa detyra së bashku, përpiquni të mos i lini ato të jenë një pikë fërkimi dhe tensioni mes jush.

Nëse jeni të lirë, trekëndëshi i Diellit që është në Akrep me Neptunin më 12/11 mund të krijojë një atmosferë “të ngrohtë” dhe një humor të mirë në një takim pune.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe angazhimet profesionale do t’ju japin një dhuratë dinamike gjatë kësaj jave, e cila nuk do të jetë aq e këndshme pasi është e mundur të llogaritni orarin tuaj ndryshe!

Lidhja e Mërkurit dhe Marsit në shenjën e Akrepit dhe katrori i tyre me Saturnin, tregojnë se mund të jeni nën presion për të përfunduar detyrimet tuaja profesionale. Jini të durueshëm pasi fundjava do t’ju kompensojë lodhjen e javës!

GAFORRJA JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme .Gaforrja këtë javë do të ketë disa “mundësi” për polemika, diçka që duhet ta keni parasysh për të mos e lënë të ndodhë. Mërkuri dhe Marsi janë në shenjën e Akrepit dhe do të formojnë radhazi një katror me Saturnin në Ujor në datat 10 dhe 11/11.

Kjo tregon se këto ditë mund të jenë pak të lodhshme ose pak më stresuese nga sa mund të përballonte temperamenti juaj pa u mërzitur. Mund të ketë disa diskutime për temën e së shkuarës, të cilat do të luajnë rolin e tyre në dispozicionin tuaj. Më 12/11 trekëndëshi i Diellit me Neptunin parashikon se fundjava do të jetë veçanërisht romantike.

Dashuria

Kjo javë mund të ketë krijuar disa tensione në një kontekst më të përgjithshëm që mund të kalojë në marrëdhënien tuaj me partnerin. Për të shmangur këtë skenar, përpiquni të mos transferoni çështje që lidhen as me punë, as me çështje të së shkuarës ose me çështje të të tjerëve në marrëdhënien me partnerin.

Nëse jeni të lirë duket se koha që do të kaloni në jetën tuaj personale do të jetë e kufizuar, por fundjava mund të sjellë një takim surprizë!

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë mund të mendoni se nuk mund të punoni ashtu siç do të dëshironit dhe mund të mendoni se disa nga idetë që keni për punën gjejnë pengesa për shkak të rrethanave.

Kjo nuk do të jetë një ndjenjë e këndshme, por përpiquni të mos lejoni që t’ju pushtojë dhe të ndikojë në sjelljen tuaj ndaj të tjerëve. Me kalimin e ditëve të javës do jetë më e lehtë të menaxhoni disa çështje.

LUANI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë duket se do të ketë disa çështje që do të shfaqen në formën e urgjencës. Katerkendeshi i Mërkurit në shenjën e Akrepit me Saturnin tek Ujori më 10/11 dhe katerkendeshi i Marsit me Saturnin një ditë pas 11/11 tregojnë se detyrimet familjare dhe ndoshta konfliktet familjare do të kenë nderin e tyre.

Mundohuni të mos lejoni që disa punë shtëpie apo punët e përditshme të krijojnë tension mes jush dhe të dashurit tuaj.

Dashuria

Katerkendeshi i Mërkurit dhe Marsit me Saturnin tregon se kjo javë ka nevojë për vëmendje, veçanërisht nëse ka diskutime që mund të shkaktojnë polemika.

Mundohuni të menaxhoni çdo mosmarrëveshje që mund të keni me partnerin tuaj dhe mos i lini të rriten dhe të krijojnë probleme në marrëdhënien tuaj.

Nëse jeni të lirë në gjysmën e parë të javës mund të ketë disa çështje që nuk do t’ju ndihmojnë në komunikimin me dikë që ju intereson, por fundjava me trekëndëshin Diell/ Neptunin duket se do t’ju kompensojë pengesat e ditëve të mëparshme.

Puna dhe Ekonomia

Aspektet mospërputhëse të Mërkurit dhe Marsit me Saturnin tregojnë se këtë javë mund të ketë disa diskutime ose me disa nga bashkëpunëtorët tuaj ose me njerëz që janë në mjedisin tuaj më të gjerë profesional, të cilat nuk do të kenë rezultatet e pritura.

Ata mund të bëjnë paraqitjen e tyre dhe disa detyrime që do të lindin në momentin e fundit, diçka që do ta përballojë klima tashmë e rënduar. Duhet të tregosh durim dhe qetësi dhe të kesh parasysh se janë disa ditë, të cilat do të kalojnë!

VIRGJËRESHA JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme .Per juve Virgjëresha këtë javë sundimtari juaj Mërkuri nga shenja e Akrepit do të formojë një katerkendesh me Saturnin në Ujor në 10/11. Ky katerkendesh do të krijojë disa probleme komunikimi sidomos për shkak të qëndrimit të palëvizshëm që do të mbajnë disa persona.

Mundohuni të mos lejoni që vështirësitë e komunikimit të ndikojnë në një kontekst të përgjithshëm si në disponimin tuaj ashtu edhe në trajtimin e situatave.

Një ditë më vonë, Marsi i shenjës së Akrepit do të formojë të njëjtën kend, gjë që tregon se ditët e para të javës mund të mos zhvillohen aq mirë sa i përket komunikimit. Më 12/11 trekëndëshi i Diellit me Poseidonin do të ndihmojë për të rikthyer atmosferën e mirë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Dashuria

Këtë javë disa diskutime që do të keni me partnerin tuaj ka të ngjarë t’ju çojnë në përfundimin se partneri juaj nuk mund t’ju kuptojë. Mundohuni të shmangni përgjithësime të tilla, të cilat mund të nisin nga një mendim i ndryshëm për një çështje të caktuar.

Nëse jeni të lirë këtë javë duket se do të keni disa detyrime dhe kërkesa që do t’ju mbajnë të zënë, por në fundjavë me trekëndëshin e Diellit me Neptunin duket se do të gjeni humorin dhe mundësinë për t’u afruar me një personi që ka tërhequr interesin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Ndikimi i Merkurit/Marsit në shenjën e Akrepit dhe kuadrati i tyre me Saturnin do të “ngjyrosin” komunikimin këtë javë, i cili duket të jetë mjaft intensiv dhe në disa raste edhe konfliktual. Mundohuni të përdorni aftësitë tuaja diplomatike dhe komunikuese dhe të mos futeni në një rreth vicioz nervozizmi.

Gjatë gjysmës së dytë të javës do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur një çështje që ka të bëjë me punën dhe ju kishte krijuar mendime dhe pengesa.

PESHORJA JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë do të ketë aspekte mospërputhëse mes Mërkurit dhe Marsit në shenjën e Akrepit me Saturnin në Ujor, gjë që tregon se komunikimi, takimet dhe çështjet financiare kanë nevojë për vëmendje.

Mund të ketë disa shpenzime që nuk i keni pasur në orar ose një bisedë me një person të afërt që nuk zhvillohet siç keni pasur në mendje.

Me humor të mirë dhe durim duket se pengesat e mësipërme do të kapërcehen. Sektori financiar ka nevojë për vëmendje të veçantë për të zgjidhur disa çështje në favorin tuaj.

Dashuria

Humori për dialog do të luajë një rol të rëndësishëm në çdo mosmarrëveshje që mund të lindë mes jush dhe partnerit tuaj këtë javë. Lidhja e Mërkurit me Marsin dhe katrori i tyre me Saturnin tregojnë se komunikimi nuk do të jetë një detyrë e lehtë, pasi herë pas here mund të thuhen fjalë që do t’i hedhin benzinë ​​zjarrit.

Nëse jeni të lirë, mund të mendoni se ka një stanjacion në një lidhje romantike, por mbani mend se kjo është e përkohshme.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e biznesit do ju pushtojnë shumë këtë javë pasi duket se disa do të zhvillohen pak më ndryshe nga sa keni pasur në mendje.

Kushtojini vëmendje të veçantë diskutimeve që do të kenë të bëjnë përveç punës dhe pjesës financiare të një marrëveshjeje, pasi mund të ketë polemika me rastin e financave.

Me kalimin e ditëve të javës do të kalojnë edhe mosmarrëveshjet dhe tensioni i vazhdueshëm.

AKREPI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë me praninë e Mërkurit dhe Marsit dhe në fakt në një seancë në shenjën tuaj duket se do dëshironi të keni fjalën e parë në çështjet që ju shqetësojnë.

Katerkendeshi që do të formojnë me Saturnin nga shenja e Ujorit në fillim të javës, tregon se mund të takoni njerëz që nuk do të ndajnë këndvështrimin tuaj dhe mund të bien në konflikt me ju.

Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi është e mundur të krijoni tension edhe me të dashurit tuaj. Nga data 12/11 trekëndëshi i Diellit me Neptunin do të normalizojë situatën dhe do të ndihmojë në uljen e toneve.

Dashuria

Aspektet mospërputhëse të Mërkurit dhe Marsit me Saturnin tregojnë se kjo javë do të jetë intensive në një kontekst më të përgjithshëm.

Nëse nuk dëshironi që ky tension të bëjë të ndihet në jetën tuaj personale dhe në marrëdhënien tuaj, përpiquni të mbani larg emocionet negative që mund të jenë krijuar nga disa njerëz ose disa situata në punë.

Nëse jeni të lirë, trekëndëshi i Diellit me Poseidonin më 12/11 rrit shanset që të afroheni me një person që do t’ju ndihmojë të lini pas për pak çështje që ju shkaktojnë ankth apo acarim.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale si dhe disa punë që do të bëjnë një paraqitje të jashtëzakonshme do ju pushtojnë shumë për këtë javë, por kjo nuk do të jetë “e vështira” e rastit.

Vështirësia do të jetë të ruani qetësinë në momentet kur mund të ndjeni se persona të caktuar po përpiqen të krijojnë pengesa në zgjidhjen e disa çështjeve profesionale e për pasojë edhe tek ju.

SHIGJETARI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme .Per juve te shenjes se Shigjetarit këtë javë do të ndjeni fort nevojën për të gjetur qetësinë tuaj, kështu që do të qëndroni larg situatave dhe njerëzve që njihni se po ju irritojnë. Katerkendeshi i Mërkurit i vendosur në shenjën e Akrepit me Saturnin tek Ujori më 10/11 përforcon nevojën e mësipërme, e cila do të ndikojë në komunikim pasi do të krijojë introversion.

Një ditë më vonë vjen radha e Marsit ku edhe ai është në shenjën e Akrepit për të formuar kuadratin e tij me Saturnin, duke treguar se do të “luftoni” për të gjetur qetësinë tuaj sidomos nëse vini në kontakt me njerëz që mendojnë se nuk respektojnë. nevojat tuaja. Me kalimin e ditëve të javës do ta keni më të lehtë të menaxhoni disa çështje të cilat mund t’ju kenë shkaktuar emocione negative.

Dashuria

Komunikimi me partnerin ka nevojë për vëmendje këtë javë, pasi duket se mund të bëhet pasi pengesat dhe introversioni do të japë një dhuratë dinamike.

Me kalimin e ditëve të javës do të jetë më e lehtë të bëni disa biseda me partnerin tuaj të cilat do t’ju afrojnë më shumë.

Nëse jeni të lirë, trekëndëshi i Diellit në shenjën e Akrepit me Poseidonin tek Peshqit më 12/11 mund të krijojë një atmosferë romantike në një njohje që keni bërë tashmë.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale këtë javë do të jenë të mjaftueshme por ka shumë gjasa që të mos jeni në humor për t’u marrë me to. Mund të vini në kontakt me njerëz që ju acarojnë në punë dhe ndërveprimi mes jush do të pengohet. Klima do të përmirësohet ndjeshëm në fund të javës.

BRICJAPI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme java parashikohet me shkëlqim pasi Mërkuri dhe Marsi në shenjën e Akrepit do të kryqëzojnë shpatat me njëri-tjetrin – siç do të jenë në një seancë – por edhe me Saturnin që është në shenjën e Ujorit. Lidhja Mërkuri/Mars dhe katrori i tyre me Saturnin do të ngjyrosin në humorin e javës, që duket të jetë konfliktuale.

Kushtojini më shumë vëmendje kontakteve dhe komunikimit që do të keni me miqtë tuaj, si dhe disa bisedave që mund të nisin me tone të qeta, por që përfundimisht të bëhen të veshtira . Një fushë tjetër që duhet t’i kushtoni vëmendje këtë javë është ajo ekonomike, ndaj një plan për shpenzimet tuaja është thelbësor.

Dashuria

Komunikimi që do të keni me partnerin do të luajë një rol të rëndësishëm në humorin tuaj si dhe humorin që do të ekzistojë në të dyja anët. Sigurisht që komunikimi i qetë është “basti” i kësaj jave pasi seanca e Mërkurit/Marsit duket se e vështirëson mjaft detyrën e mësipërme.

Nëse jeni të lirë, java mund të jetë intensive, por më 12/11 trekëndëshi i Diellit do të ndryshojë humorin dhe do të krijojë një atmosferë shumë të bukur, romantike dhe të ngrohtë mes jush dhe një personi që ndodhet në mjedisin tuaj më të gjerë.

Puna dhe Ekonomia

Disa diskutime që mund të lidhen si me çështje biznesi ashtu edhe me ato financiare do t’ju tërheqin këtë javë. Konjukturat astrologjike që do të ndodhin tregojnë se mund të mos jetë aq e lehtë të gjesh një avantazh në çështjet që kanë të bëjnë me punën. Për këtë arsye do t’ju duhet të jeni të duruar me njerëzit dhe situatat që mund të mendoni se po testojnë qëndrueshmërinë tuaj.

UJORI JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme .Ujori këtë javë ka të ngjarë të vini në kontakt me njerëz që nuk duket se ndajnë pikëpamjet tuaja për çështje specifike. Kjo mund të krijojë konflikte mes jush, të cilat mund të jenë për shkak të katerkendeshit të Mërkurit që ndodhet në shenjën e Akrepit me Saturnin nga shenja juaj.

Do të jepni një shembull të mirë dhe do ta ndihmoni situatën nëse nuk mbani një qëndrim të ngurtë dhe të palëkundur ndaj pikëpamjeve që nuk janë në përputhje me tuajat.

Përveç Mërkurit dhe Marsit, i cili është gjithashtu në shenjën e Akrepit, do të formojë një katerkendesh me Saturnin, gjë që tregon se këtë javë do t’ju duhet shumë diplomaci komunikimi nga ana juaj.

Dashuria

Bisedat me partnerin tuaj mund të jenë paksa sfiduese këto ditë, veçanërisht nëse ju dhe ai insistoni të mbani një qëndrim të vendosur për çështje specifike.

Mundohuni të shtoni pak ujë në verën tuaj pasi në këtë mënyrë do të fitoni në planin afatgjatë. Nëse jeni të lirë, mund të mendoni se ka pengesa në zhvillimin e takimit me dikë që ju intereson, por kjo do të jetë diçka e përkohshme.

Puna dhe Ekonomia

Komunikimi që do të ekzistojë me personat që kanë lidhje me mjedisin tuaj profesional do të tregojë edhe evoluimin e çështjeve tuaja profesionale. Takimi i Mërkurit me Marsin në Akrep dhe katerkendeshi me Saturnin në Ujor tregojnë se mund të ketë disa pengesa në komunikim, të cilat do të kenë nevojë për një zgjidhje “diplomatike”

PESHQIT JAVOR

08/11/2021 TO 14/11/2021

Nje jave sa me te mbare ju urojme .Per juve te shenjes se Peshqeve këtë javë mund të mendoni se disa çështje që dëshironi të zhvilloni dhe zgjidhni mbeten pothuajse të palevizura, diçka që mund të krijojë emocione negative. Lidhja e Mërkurit dhe Marsit në shenjën e Akrepit dhe katrori që do të formojnë me Saturnin në Ujor tregon se edhe komunikimi ka nevojë për vëmendje për të zgjidhur problemet tuaja.

Ezauroni aftësitë tuaja komunikuese dhe diplomatike përpara se të vendosni të ngrini tonin, pasi kjo rrit shanset për zgjidhjen e çështjeve. Nga data 12/11 trekëndëshi i Diellit me Neptunin do t’ju ndryshojë humorin dhe do të nxisë qetësinë.

Dashuria

Disa çështje mes jush dhe partnerit mund të duken të vështira për t’u zgjidhur pasi do të ketë pikëpamje të ndryshme, por nëse tonet mbahen të ulëta nuk do të ndikojnë në klimën në marrëdhënien tuaj.

Katerkendeshi i Mërkurit dhe Marsit me Saturnin në Ujor tregon se mbajtja e toneve të ulëta këtë javë nuk do të jetë e lehtë.

Nëse jeni të lirë, me shumë mundësi do të ndjeni se ka një distancë komunikimi mes jush dhe dikujt që ju intereson, por kjo do të jetë diçka e përkohshme dhe jo e përhershme.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe përgjegjësitë po mbajnë mirë edhe këtë javë, e cila duket të jetë mjaft kërkuese në fushën profesionale. Sa më kompromentues dhe i hapur të jeni ndaj ndryshimeve edhe në minutën e fundit, aq më shumë do të ruani qetësinë.

Gjatë gjysmës së dytë të javës disa mosmarrëveshje që mund të jenë shkaktuar gjatë ditëve të para duket se janë më të lehta për t’u zgjidhur, përdorni imagjinatën tuaj pasi do t’ju sjellë ide që do të ndihmojnë në disa situata.

The post Dashuria, puna dhe ekonomia/ Horoskopi javor sipas Jorgo Pullës appeared first on Roba Da Albanesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here