Deda, pergjegjsi i fabrikes ka dy vjet qe ma fut ne goje.Neser do le punen dhe shkoj t’i tregoj gruas se tij.Kam dhe video te cilat do tia tregoj gruas se tij kur ai ben qef me muaTani eshte radha ime ti nxij jeten.Une neser do filloj pune tjeter jam beqare por ne fillim do ia shkatroj familjen atij njeriu qe per dy vjet me trajtoi si karakurve si nje cope letre qe mund te bente cte donte. Do i thm gruas se tij dhe femijeve te tij po qe nevoja. Qe neser ai njeri do filloj te vuaj pasojat e asaj qe ka bere per 2  vite rresht.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here