Mendimet tona janë të fuq.ishme. Në të vërtetë janë aq të fuq.ishme saqë shpesh i dërgojmë dikujt një rrj.edhë të vogël energjie thjesht duke menduar për të…

Të gjithë jemi qenie energjike dhe të gjithë kemi një energji që rrjedh nga brenda dhe rreth nesh.

Sapo të jemi të vetëdijshëm për këtë energji dhe potencialin e saj, ne mund ta përdorim atë për të dërguar shë.rime, mendime dhe dëshira të mira për njerëzit që na interesojnë në të gjithë botën.

Të gjithë kemi mundësi t’ia bëjmë këtë atij të cilit dëshirojmë t’i dërgojmë energji dashurie dhe shë.rimi.

Këtu mund të gjeni se si të dërgoni energji shë.ruese tek një person, kaf.shë ose bimë:

Si të dërgoni energji shë.ruese për një person në distancë

Organizoni hapësirën tuaj

Shiko për një vend të qetë ku nuk mund t’i pen.gojë njeri.

Sigurohuni që kjo hapësirë të jetë e pastër dhe e lirë nga rrëm.uja.

Qetësoni mendjen tuaj

Qetësoni mendjen tuaj duke bërë disa frymëmarrje të thella dhe pastaj organizoni qëllimin tuaj për sh.ërim.

Ju gjithashtu do të duhet të jeni të qartë për ata që doni t’u dërgoni energji shë.ruese.

Ndërtoni energjinë tuaj

Për të dërguar një energji pozitive shë.ruese, filloni duke fër.kuar duart tuaja me njëra-tjetrën në një lëvizje rrethore derisa të ndjeni se energjia është duke u formuar mes tyre.

Ju duhet të jeni në gjendje të ndieni energjinë pulsuese në duart tuaja duke i nd.arë ato ngadalë.

Krijo një top energjie

Pasi ta ndjeni energjinë pul.suese në duart tuaja, imagjinoni sikur ajo merr formën e një topi.

Ju gjithashtu mund t’i jepni topit të energjisë një ngjyrë të caktuar në va.rësi të llojit të energjisë shë.ruese që dëshironi të dërgoni:

Blu: shë.rim emocional

Portokalli: shë.rim fizik

E bardhë: shë.rim shpirtëror / sh.ërim në përgjithësi

Jeshile: shë.rim ze.mre

Vjollcë: shë.rim ps.ikik

Dërgo energjinë

Kur mendoni se topi juaj energjik është aktiv dhe i fortë, dërgojeni atë tek personi që keni zgjedhur (ose ka.fshë).

Ju gjithashtu mund ta imagjinoni personin që po i dërgoni energji dhe të ndjeni efektet e mrekullueshme të shë.rimit.

Ngrini lart energjinë tuaj

Pasi të dërgohet energjia shë.ruese, është e rëndësishme që të rimbushni bateritë duke shka.rkuar energjinë tuaj në tokë.

Ju mund ta bëni këtë duke ecur në natyrë, duke medituar, dukë bërë një banjë relaksuese ose thjesht duke ush.qyer trupin tuaj me ushqim të shëndetshëm.

Dërgimi i energjisë shë.ruese për dikë është një mjet i fuq.ishëm dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar të tjerët kur nuk mund të jetoni me ta.

Gjërat që duhet të bëni kur ndjeni se energjia juaj ka mb.aruar

Cilësia e energjisë tuaj shë.ruese va.ret nga ju, kështu që shm.angni dërgimin e energjisë shë.ruese kur jeni fizikisht të së.murë ose nuk ndjeheni mirë emocionalisht.

Nuk është e nevojshme që t’i tregoni personit se po i dërgoni energji, por nëse doni t’ia thoni atij, kjo mund ta bëjë më të hapur në marrjen e energjisë.

Energjia shë.ruese duhet të dërgohet me dashuri. Nëse e shihni se keni emocione neg.ative ndaj personit të cilit po dërgoni këtë energji, atëherë mos e b.ëni.

E gjithë ajo energji që ju dërgoni ju kthehet trefish. Kjo do të thotë që çdo energji që dërgoni në botë ju kthehet tre herë më e fortë.

Mësoni të dërgoni energji shë.ruese në distancë është një mjet shumë i vlefshëm dhe i veçantë që të gjithë ne duhet ta mësojmë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here