Pas akùzave se ai ka ùshtrùar dhùnë ndàj saj, Alvisa ka vazhduar të tjera publikime dhe ka paralajmëruar se nëse ai vazhdon të njëjtën sjellje, ajo do ta denòncòjë.

Në një video, Alvisa tregon se Hyseni ka dhùnùar madje edhe motrat e mbesën e tij dhe i ka bërë thírrje familjes ta vízítojë, pasi ka pròbleme psíkíke.

Nga ana tjetër Hyseni ka nxjérrë një bisedë telefonike me Alvisën të datës 17 Shtator, ku ajo i kërkon të mos hyj në program ose do príshet imazhi i të dyve.

Biseda 17 Shtator: Pjesë nga biseda

Alvisa: Bushi a ma jep fjalën që për momentin je për jo?

Hyseni: O shpirt unë ta jap fjalën, okej se po më the ti nuk do vij, se unë për ty po vij,, po ti do i mbash ato dy gjëra që të kam kërkuar?

Alvisa: Deri tani i kam mbajtur.

Kujtojmë se Hyseni ka hyr në 2 Tetor në program, Prime xhírohet një ditë përpara, praktikisht në 1 Tetor.

Më pas ai postoi dy story të tjera duke i bërë thírrje Alvisës të mos tregojë vetëm mesazhet e veta e gjithashtu tregon se do i hedh në gjyq.

No description available.

…Më vjen keq që nuk dalin të sqarojnë të gjithë të vërtetën e të flasin për çka është bërë këtë periudhë gjatë emisionit, po fillon tregon mashtríme çfarë ka ndodhur në Janar dhe para dy vitesh. Hapi mesazhet të gjitha, jo vetëm mesazhet e tua. Tregoje arsyen e vërtetë të ndàrjes që ishte për shkàk të skàndalit që ti bëre në mes të lokalit, mos trego fantàzirat e tua…Gomat e makinës tregoje arsyen përse ndodhi, sepse më vodhe gjithë kontaktet e punës dhe më shite te kundërshtarët e mi.

Olsa e di shumë mirë që ti bëre gjithë këtë lëmsh, por më vjen çudi si pranoj Alvisa të bëj kòmpròmis kur ajo e di ë është e zhýtur deri në fyt me gabime kundrejt meje. Do mbahet përgjegjësi e madhe për çdo fjalë dhe në gjýq do shihemi shumë shpejt. ,- ka shkruar ai nder te tjera.

No description available.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here