Shoqëria mes Jasminës dhe Beartit, dy konkurentëve të Për’puthen nuk shpëtoi pa u komentuar edhe në median online.

Pavarësisht se u mohua nga bukuroshja Jasmina, dyshimet vazhdojnë dhe sa rriten për shkak të miqësisë që duket sa vjen e bëhet më e ngushte.

Me datë 3 Nëntor ish-konkurrentja e “Përputhen” festoi ditëlindjen dhe në festë nuk mungoi Bearti.

Por jo vetëm kaq. Sot Jasmina duket se ka marrë edhe një dhuratë të dytë nga Bearti dhe nuk ka ngurruar ta bëjë atë publike në Instagram.

Ajo ka publikuar një foto të një buqete të bardhë dhe me disa trëndafila të kuq të zjarrtë dhe ka etikuar Beartin.

Shumë gjest romantik për të qënë vetëm shokë apo jo?!

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here