Një automjet tip “Benz” është shkrumbuar i gjithi nga flakët te Kthesa e Kamzës. Qytetarët në vendngjarje raportojnë se kanë dëgjuar një zhurmë të fuqishme si bombë, për shkak se “Benz-i” ishte me benzinë dhe gaz.

Shkaqet e djegies nuk dihen, ndërkohë që automjeti është përfshirë nga flakët teksa ishte në lëvizje. Nuk raportohet për të plagosur.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here