Andi (Armando) Shehi është një nga ish-konkurrentët më të bujshëm të Për’Puthen 2.

Ai u bë pjesë e skàndalit të màshtrímit Tea-Beart-Andi-Melisa, duke dalë çift me Tean, ndërkohë që ishte dhe është me Melisën.

Siç u pë publike edhe më parë kanë dal fakte se Andi i njeh që më përpara se të bëheshin pjesë e Për’Puthen 3, çiftin Hysen-Alvisa.

No description available.

Dje nga gjithë situatat e ndodhura në Prime, Andi ka reàguar me një koment në rrjetet sociale në faqen e Për’puthen duke e quajtur publikun sipërfaqësor dhe se Hyseni nuk përdor dhunë, përkundrazi i ka plotësuar çdo dëshirë.

“Po mirë sa njerëz sipërfaqësor paskeni qenë se kuptoj si shikoni e gjýkoni pa ditur asgjë, pa vërtetuar asgjë me shénja dhùne. Vendoseni veten në vendin e Hysenit, nëse do kishte dhùnuar a kaq budàlla thoni është sa të dali e të bëhet person publik? Kur nga krahu tjetër është biznesmen i suksesshëm që në moshë të re? Apo të bëj gjeste bamirësie e të mos doj ti publikoj? Po a kaq e réndë qënka me u shpreh së është lënduar se E KA TRÅDHTUAR AJO QË KISHTE MENDUAR TË KRIJONTE FAMILJE? Po kaq paragjýkues jeni e kurrë s’mbusheni me mend, veç doni ta bëni tjetrin të ndihet kéq për diçka që se ka bërë? Harroni që reality show ka cénsuríme dhe jo çdo gjë është siç duket apo siç ju e kuptoni. Unë e njoh personalisht Hysenin dhe Alvisën e me bindje them kurrën e kurrës nuk ka vénë dorë mbi të, përkundrazi i ka plotësuar çdo dëshirë. Rrini mirë o njerëz e mos paragjýkoni palídhje se nuk ekzíston dhùna në fjalorin e Bushit.” ,- ka komentuar ai në faqen e Për’Puthen në Instagram

No description available.

No description available.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here