Një burrë kreu dheniefund disa momente pasi u shpall fajtor brenda një salle gjyqësore në North Dakota. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, burri e keri vetën në tyf  brenda në gjykatën federale në Fargo para gjykatësit dhe stafit të gjykatës si dhe dëshmitarëve të tjerë  sipas autoriteteve. Ai prodhoi një arm me tehe dhe kreu tyfin e tij thuhet në një deklaratë.

Juria, e cila nuk ishte brenda në sallën e gjyqit në atë kohë, e kishte shpallur atë fajtor për të paktën disa prej akuzave të lidhura me terrorizmin kundër tij, sipas një raporti. Ai u kthye dhe në atë moment mund të shihje pjesën e brendshme të qafës së tij. Ai kishte krerë qafën me ndonjë objekt tha një dëshmitar. Autoritetet si dhe FBI-ja janë duke e hetuar humbjen e tij.

Një burrë kreu dheniefund disa momente pasi u shpall fajtor brenda një salle gjyqësore në North Dakota. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, burri e thyri vetën në tyf brenda në gjykatën federale në Fargo para gjykatësit dhe stafit të gjykatës si dhe dëshmitarëve të tjerë  sipas autoriteteve. Ai prodhoi një armë me tehe dhe preu tyfin e tij thuhet në një deklaratë.

Juria e cila nuk ishte brenda në sallën e gjyqit në atë kohë, e kishte shpallur atë fajtor për të paktën disa prej akuzave të lidhura me terrorizmin kundër tij, sipas një raporti. Ai u kthye dhe në atë moment mund të shihje pjesën e brendshme të qafës së tij. Ai kishte krerë qafën me ndonjë objekt tha një dëshmitar. Autoritetet si dhe FBI-ja janë duke e hetuar humbjen  e tij.

Telegrafi

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here