JAM NE DILEME PER SEKRETIN QE DI: Pershendetje Jam nje vajze 19 vjec. Para disa muajsh kam marre vesh qe djalin e halles time e tradhton nusja. E ka marre vesh gjith fisi ngaqe ajo kish haruar profilin e Fb hapur tek PC e njerit prej te afermve te mi. Vetem familja e halles nuk di gje. Nuk e di si e kam mbajtwr sepse me vjen peshtir kur e takoj ate. Por kam frike ta hap gojen sepse kushuriri eshte i verbuar pas saj. Plus qe mendoj se nuk mtakon mwa tja them sepse e dine dhe me te rritur se une. Te lutem anonim

Jam ne dileme per sekretin qe di

Pershendetje Jam nje vajze 19 vjec. Para disa muajsh kam marre vesh qe djalin e halles time e tradhton nusja. E ka marre vesh gjith fisi ngaqe ajo kish haruar profilin e Fb hapur tek PC e njerit prej te afermve te mi. Vetem familja e halles nuk di gje. Nuk e di si e kam mbajtwr sepse me vjen peshtir kur e takoj ate. Por kam frike ta hap gojen sepse kushuriri eshte i verbuar pas saj. Plus qe mendoj se nuk mtakon mwa tja them sepse e dine dhe me te rritur se une. Te lutem anonim

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here