Keni degjuar patjeter shume per qumeshtin e Gomarices per efektin magjik qe ka ajo per te hequr kollen e bardhe tek femijet apodhe tek te rriuturit. Qumeshti i gomastices per efekte mjekesore eeshte perdorur prej kohesh ne vendin tone por trendi i ri dhe nje vale kerkesash te cmendura per dhjath Gomarice ka bere qe shtimi iketyre kafsheve shtepiake te mar hov te ri.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here