Tre të rinj brenda një Porsche-je kanë ndaluar makinën në mes të rrugës dhe i janë hakërryer një djali me biçikletë Këtij të fundit i kanë kërkuar llogari pasi sipas tyre përbënte rrezik për aksident. Por, papritmas, dy makina të mëdha i bien borisë duke kërkuar që t’ua hapin rrugën.

Një nga djemtë shkon tek ta duke u bërtitur se përse po i bien borisë. Por, brenda pak sekondave nga makinat dalin forca të policisë, duke bërë që djemve me Porsche t’u “zhduket trimëria” brenda pak sekondave.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here