Eduart Grishaj dhe Arbana Osmani dolën zyrtarisht si çift në premierën e filimit ‘Gjyshja’ të Eduartit. Për të folur rreth këtij filmi me metrazh të shkurtër, ai ishte ftuar në emisionin ‘Ftesë në Pesë’, ku gjithashtu rrëfeu se po punon edhe me fotografitë e librit të fundit të Arbanës. Eduarti foli edhe për marrëdhënien me Jonin, djalin e Arbanës i cili duket se e ka shumë qejf aparatin fotografik.

“Jam duke e përgatitur Jonin që edhe pak edhe t’ia dorëzoj atij aparatin të merret me fotot e gatimeve të Arbanës se janë kaq të shijshme sa unë s’u rezistoj dot” tha Eduarti.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here