Thonë se nuk ka asnjë marrëdhënie më të ngushtë se mes vajzave dhe baballarëve.

Nuk ka dhuratë më të madhe që një baba mund të ketë se sa të shikojë që vajza e tij të rritet në një shpirt të bukur, si një njeri i pavarur, e sigurt dhe e suksesshme.

Akumulimi i kësaj mund të jetë dasma, e cila është e mbushur me kaq shumë emocione, që nga shikimi i parë deri tek vallja e parë, lotët, të qeshurat, gëzimi, adhurimi dhe krenaria.

Më poshtë ju sjellim një galeri që tregon me foto dashurinë vajzë-baba. Në disa prej tyre nuk do t’i mbani lotët.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here