Një doktor i Houston i cili vlerëson hidroksilkolinën dhe thotë se maskat në fytyrë nuk janë të nevojshme për të ndaluar transmetimin e koronavirusit shumë ngjitës është bërë një yll në internet të krahut të djathtë, duke mbledhur dhjetëra miliona shikime në Facebook vetëm të hënën. Donald Trump Jr. deklaroi videon e Stella Immanuel si një “duhet të shikojë”, ndërsa vetë Donald Trump e ritregoi videon

Para se Trump dhe përkrahësit e tij të përqafojnë ekspertizën mjekësore të Immanuelit, ata duhet të konsiderojnë pretendime të tjera mjekësore që Immanuel ka bërë – përfshirë ato në lidhje me ADN-në e huaj dhe efektet fizike të marrëdhënies seksuale me shtrigat dhe demonët në ëndrrat tuaja.  Immanuel, një pediatër dhe një ministër fetar, ka një histori të bëjë pretendime të çuditshme në lidhje me temat mjekësore dhe çështje të tjera. Ajo shpesh ka pohuar se problemet gjinekologjike si kistet dhe endometrioza në fakt shkaktohen nga njerëzit që bëjnë seks në ëndrrat e tyre me demonë dhe shtriga. Ajo pretendon se ADN e huaj aktualisht përdoret në trajtime mjekësore dhe se shkencëtarët po përgatisin një vaksinë për të mos lejuar që njerëzit të jenë fetarë. Dhe, pavarësisht se u paraqit në Uashington, D.C për të lobuar Kongresin të hënën, ajo ka thënë se qeveria drejtohet pjesërisht jo nga njerëzit, por nga “zvarranikët” dhe alienët e tjerë

Immanuel mbajti fjalimin e saj viral në hapat e Gjykatës Supreme në “Samitin e Pallatit të Bardhë”, një mbledhje e një grushti mjekësh që e quajnë veten Mjekët e Frontit të Amerikës dhe kontestojnë konsensusin mjekësor mbi romanin koronavirus. Veprimtaria u organizua nga grupi i krahut të djathtë Tea Party Patriots, i cili mbështetet nga donatorë të pasur republikanë. Në fjalën e saj, Immanuel pohon se ajo ka trajtuar me sukses qindra pacientë me hidroksilklorinë, një trajtim i diskutueshëm që Trump ka promovuar dhe thotë se ai e ka marrë vetë. Studimet nuk kanë arritur të gjejnë prova që ilaçi ka ndonjë përfitim në trajtimin e COVID-19, dhe Administrata e Ushqimit dhe Barnave në qershor revokoi autorizimin e saj të urgjencës për ta përdorur atë për të trajtuar virusin vdekjeprurës, duke thënë se nuk kishte demonstruar ndonjë efekt në pacientët perspektivat e vdekshmërisë. “Askush nuk duhet të sëmuret”, tha Immanuel. “Ky virus ka një kurë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here