DPSHTRR ka publikuar në faqen zyrtare një njoftimin e fundit për të gjithë shtetasit që duan të qarkullojnë jashtë shtetit me automjetin e tyre, se si duhet të veprojnë për të marrë patentën dhe/ose lejen e qarkullimit ndërkombëtare.

DPSHTRR fton qytetarët të paraqiten për të aplikuar në Drejtorinë Rajonale sipas vendbanimit. Për Tiranën (te ish-NSHRAK)!

Për Leje Drejtimi Ndërkombëtare duhet marr me vete: Leje Drejtimi Kombëtare Dokument identifikimi 1 fotografi

Për Leje Qarkullimi Ndërkombëtare duhet marr me vete: Leje Qarkullimi Kombëtare Dokument identifikimi Vlefshmëria: 3 vjet. Tarifa për çdo shërbim kushton 500 Lekë. Nëse nuk vini dot vetë, mund ta marrë edhe një person tjetër për ju, me vetëdeklarim përgjegjësie njofton DPSHTRR.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here