Dua nje taksist per ne jug te Shqiperise.Te jete i ri te Nje pushuese nga zvicra mos pi alkol as duhan.Paga e mire te harm te pime te … gjitha te pagume.Me kontaktoni ne mesazh ose koment.Une jam shqiptare e zvicres dhe e kam ender te vizitoj jugun e shqiperise rivieren dhe gjithe pikat turistike prandaj kam nevoje per nje djale te ri taksit qe te punoj 24 ore ne dite me mua qe te leviz naten ose diten sipas nevojes. Paga shume e mire dhe do kete cdo gjet te paguar me hotel me ushqim me te gjitha ,

Faleminderit stafit po e pustuat.

netflialbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here