Nje vajze e aposionuar pas fotografive dhe dhe teknologjise na dergon nje leter ku ajo tregon  format e saj te bukura por qe ajo perseri nuk eshte e kenaqur dhe per kete si ne perallat me shtrigat dhe magjistaret ajo ia ven fajin pasyqres qe ka ne dhomen e saj. Ajo tashme thote qe eshte ne kerkim te nje pasqyre te re qe do ta nxjerri vajzen me te bukur. Shpresoj qe lexuesit ta ndihmojne dhe ti tregojne se ku mund te blej nje pasqyre cilesore ashtu si ka deshire ajo.

Faleminderit stafit po e postuat

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here