Ivan ishte 7 vjeç. Ai i donte shumë prindërit e tij, por ata nuk e donin djalin e tyre. Shumë herë prindërit e kishin dhu nuar derisa i morën jetën.

MFA in Writing for Children and Young Adults - MFAC - Hamline University

7-vjeçari shkoi në spital, por mjekët nuk mundën ta shpëtonin dot. I vogli kishte vuajtur shumë pasi edhe në shkollë e kishin tallur gjithmonë, për shkak të rrobave që mbante veshur. Ato ishin gjithmonë pis.

Teksa jepte shpirt në duart e tij mjekët gjetën një letër ku i vogli kishte shkuar se çdo natë ëndërronte të kishte një baba dhe një nënë që e donte.

Ai i mbyllte sytë duke menduar se do kishte një nënë edhe një baba që do e puthnin dhe e përqafonin dhe se nuk do e dhu nonin.

Ivani i vogël dha shpirt në spital, por si ka edhe shumë fëmijë të tjerë në botë që po vuajnë shumë.

Burimi: Santeplusmag/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte

Istanbul Ikitelli Integrated Health Campus | Multilateral Investment  Guarantee Agency | World Bank Group

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here