Dursakja me banim ne Milano.Kerkoj nje djale persembari .saper lek fshi bxthen me to. Mjaft te me ndezi zemren mua.Kjo leter vjen nga diaspora nga nje vajze shume e zonja e ciola na shkruan se ia ka dale ne shtetin fqinj qe t kete sukses me bisneset e saj. Ajo thote qe ka shume punetor qe punojne per te megjithate perseri shkruan ajo mbetem vajze e thejshte dhe e mire dhe shume e dashur. Po kerkoj nje djale persembari qe te me dashuroje dhe ta dua sa per leke as nuk e kam problem fare mjafton qe zemra ime te gjeje dashurine qe i mungon.

Faleiminderit po e postuat.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here