NDERNRKOMBTARE …… Gjermani
Virusi përfundimtar u gjet më në fund në Gjermani
Mjekët gjermanë nuk i janë bindur Ligjit Botëror të Shëndetit të OBSH-së, i cili urdhëron të mos kryhen autopsitë e vdekjeve nga koronavirusët dhe vendosi që kjo NUK është VIRUS, por BAKTER që shkakton vdekjen. Kjo çon në formimin e mpiksjes së gjakut dhe vdekjen e pacientit.

Gjermania mund të ashtuquajturin Covid-19, i cili nuk është asgjë më shumë se “koagulimi difuz intravaskular” (tromboza).

“Dhe mënyra për t’u marrë me të, e cila është trajtimi i saj, janë” antibiotikët, ilaçet anti-inflamatore dhe antikoaguluesit. “Së pari – ASPIRINA.
Ky lajm i bujshëm për të gjithë botën u përgatit nga mjekët gjermanë përmes autopsisë së kufomave të prodhuara nga Covid-19.

“Gjithashtu, sipas patologëve gjermanë, ventilimi mekanik dhe njësitë e kujdesit intensiv kurrë nuk ishin të nevojshme.

CSecha në Gjermani ka filluar të ndryshojë protokollin, * WHO ka identifikuar dhe hequr pandeminë gjermane THIRRJEN GJERMANE .
Droga ishte e njohur tashmë, por OBSH nuk i informoi kinezët * Për OBSH-në është thjesht BIZNES.
Burimi: GJERMANI, Ministria e Shëndetësisë.
SHPRBENI QAT TAT GJITHA BOTA E DI QAT VARM DHE VRAMM T THE VJETRIN !!! @ evelacurardelcovid19

Ankthi
Kalojeni atë familjes tuaj, të gjithë fqinjëve, të njohurve, miqve, kolegëve, kolegëve … etj … dhe mjedisit të tyre në përgjithësi …
Covid-19 … nuk është një virus, siç jemi çuar të besojmë. Shtë një bakter … i amplifikuar nga rrezatimi elektromagnetik 5G që shkakton inflamacion dhe hipoksi.
Tani do të duhet të bëni sa më poshtë:

Merrni aspirinë 100 mg dhe apronax ose paracetamol …
Sepse? …  sepse Covid-19 është treguar se trash gjakun, duke stimuluar një person të zhvillojë trombozë.

Sepse gjaku nuk është i ngopur me oksigjen. Gjaku trashet, rrjedha në zemër dhe mushkëri ngadalësohet, personi nuk mund të marrë frymë dhe vdes shpejt. *
Në Gjermani, ata shkelën protokollin e rekomandimit të OBSH-së dhe bënë një autopsi mbi një kufomë të vdekur nga Covid-19 … ata hapën trupin, krahët, këmbët dhe pjesët e tjera të trupit dhe kuptuan se ekziston. ishte gjak i zgjeruar dhe i mpiksur në venat, të gjitha venat dhe arteriet ishin plot me gjak. mpiksjet që ndërhyjnë në rrjedhën normale të gjakut, duke çuar oksigjen në të gjitha organet, kryesisht në tru, zemër dhe mushkëri, dhe pacienti përfundimisht vdes,

Duke e ditur tashmë këtë diagnozë, Ministria Gjermane e Shëndetësisë ndryshoi menjëherë protokollet e trajtimit për Covid-19 … dhe filloi të përshkruajë 100 mg aspirina dhe apronax pacientëve të saj të infektuar … rezultati: pacientët filluan të shërohen dhe u shfaqën përmirësime. Ministria e Shëndetësisë lëshoi ​​dhe ktheu më shumë se 14,000 pacientë brenda një dite.

Urgjente: Ndani këtë informacion dhe bëjeni atë menjëherë menjëherë. Në vendin tonë, OBSH gënjeu për këtë pandemi. Çdo ditë, presidenti ynë thotë se këto janë të dhëna dhe statistika. Nëse ai nuk i jep këto informacione për të shpëtuar qytetarët, elitat e kërcënojnë atë! ..

Ne e dimë që të gjitha qeveritë në botë janë të detyruara t’u përmbahen rekomandimeve të OBSH-së, por Gjermania ka shkelur rregullin … tani KUSH. … do të ketë procese gjyqësore në të gjithë botën – për mbulimin e kaq shumë vdekjeve dhe kolapsin e ekonomive të shumë vendeve … dhe të gjithë do ta kuptojnë pse është lëshuar urdhri për të varrosur trupat menjëherë pa autopsi … dhe shënoji ato si jashtëzakonisht ndotëse. ..
Inshtë në fuqinë tonë të mbajmë të vërtetën dhe të shpresojmë të shpëtojmë shumë jetë …
PROGRAMI Urgjentisht! NE TE GJITHA RRJETET !!!!  Ja pse funksionon xheli antibakterial dhe dioksidi i klorit … E gjithë PANDEMIKA E PSIKOSIS ishte e nevojshme sepse qeveria botërore në hije dëshiron të vaksinojë dhe instalojë një çip për të vrarë masat, për të kontrolluar popullsinë dhe për të zvogëluar popullsinë botërore.
 ️
Ti dërgove
sekonda më parë — Kalojuani sa më shumë që mundeni … para se të na e detyrojnë …

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here