E mora nusen e vellait nje jave ne shtepi se ai u bllokua ne karantine ne dogane.Diten e dyte nuk rezistov dot me.Si ndodhi. Une me vellane kemi kohe pa u pare. Ai eshte martuar me nje vajze te re po pa bere dasem kane bere celebrim pasi falija e vajzes ka letra ne zvicer dhe u dakordsuan per miqesi. Kur ata erdhen ne Shqiperi vellai im ngeli 14 dite i izolum per shkak te covid. Nusja erdhi me mua se e kishin ne plan te dy te vizitonin shte[ine tone. Ajo eshte shume e bukur dhe gjithmone e qeshur. Sa here me kalonte prane me ferkonte cicen ose buthen. Ne fillim menodava ri rastesi por diten tjeter ajo po qendronte shume provokuese me mua ne shtepi.Me nje fustan te holle dhe shikim te thelle. Diten e dyte nuk durova dot me dhe i dhashe me dum se nusja e kujt ishte .Kam gati 10 dite dhe kure skam has ne nje femfer si ajo. Ajo sdi te ndalet dhe gjithmone me kerkon ti hypi siper. Naten e mire e mos i tregoni kujt per sa ju tregova,

E mora nusen e vellait nje jave ne shtepi se ai u bllokua ne karantine ne dogane.Diten e dyte nuk rezistov dot me.Si ndodhi. Une me vellane kemi kohe pa u pare. Ai eshte martuar me nje vajze te re po pa bere dasem kane bere celebrim pasi falija e vajzes ka letra ne zvicer dhe u dakordsuan per miqesi. Kur ata erdhen ne Shqiperi vellai im ngeli 14 dite i izolum per shkak te covid. Nusja erdhi me mua se e kishin ne plan te dy te vizitonin shte[ine tone. Ajo eshte shume e bukur dhe gjithmone e qeshur. Sa here me kalonte prane me ferkonte cicen ose buthen. Ne fillim menodava ri rastesi por diten tjeter ajo po qendronte shume provokuese me mua ne shtepi.Me nje fustan te holle dhe shikim te thelle. Diten e dyte nuk durova dot me dhe i dhashe me dum se nusja e kujt ishte .Kam gati 10 dite dhe kure skam has ne nje femfer si ajo. Ajo sdi te ndalet dhe gjithmone me kerkon ti hypi siper. Naten e mire e mos i tregoni kujt per sa ju tregova,

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here