Një ak sid ent me vd ek je ka ndodhur pak para mesnatës në Çermë të Lushnjes, ku v ik timë ka mbetur një 27-vjeçar që ishte duke udhëtuar me një motomjet, në momentin që është për pla sur nga një makinë.
Njoftimi i Pol ici së:

Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor në DVP Fier, arr est uan në flagrancë shtetasin A. Sh., 46 vjeç, banues në Divjakë, pasi rreth orës 23:15, në aksin rrugor Divjakë-Çermë, duke drejtuar automjetin tip “Benz” është përp lasur me një motomjet që drejtohej nga shtetasi I. K., 27 vjeç, banues në Çermë, dhe si p aso jë e për plasj es ka ndërruar jetë 27-vjeçari.

Një ak sid ent me vd ek je ka ndodhur pak para mesnatës në Çermë të Lushnjes, ku v ik timë ka mbetur një 27-vjeçar që ishte duke udhëtuar me një motomjet, në momentin që është për pla sur nga një makinë.
Njoftimi i Pol ici së:

Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor në DVP Fier, arr est uan në flagrancë shtetasin A. Sh., 46 vjeç, banues në Divjakë, pasi rreth orës 23:15, në aksin rrugor Divjakë-Çermë, duke drejtuar automjetin tip “Benz” është përp lasur me një motomjet që drejtohej nga shtetasi I. K., 27 vjeç, banues në Çermë, dhe si p aso jë e për plasj es ka ndërruar jetë 27-vjeçari.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here