Nje vajze super e bukur ka hedhur nje statutus ku ajo tregon se pasi perfundoj me suks studimet e larta kerkon te lidhet me nje djale se gjate kohes se shkolles nuk ka pasur kohe per kesi gjerash pasi gjith kohes studionte dhe flinte mbi libra. Ajo ka nje kerkese te panegociueshme.Djali qe don te lidhet me te patjeter duhet te jete djale qe vjen nga familje e pasur dhe te mos kete asnje lidhje me vajza te tjera.Gjithashtu ajo kerkon qe ti kontrollojk vazhdimisht atij telefonin dhe rjetet sociale. Per me shume gjykoni vete per kerksat e kesaj vajze bukuroshe.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here