Une po shkoj ne klase te tete dhe sme pelqejne te me trajtone si te vogel. Mami me do shume.Ajo me perqafon cdo mengjes.Ka ca kohe qe une dhe ajo po grindemi. Ka disa vite qe ajo del gati cdo mengjes kur babi iken ne pune dhe hypen ne nje makine te zeze te bukur ku brenda eshte nje burre i madh me mustaqe dhe syze te zeza. Ajo me thote qe ai eshte daje Hasani por une nuk duhet ti them babit se ata dy nuk flasin me njeri-tjetrin per gjera koti.Ne fakt une kam vetem nje daje . Daje Petritin dhe ai vjen shpesh te ne dhe babi shkon shume mire me te. Po ky daje hasnin pse babi ska folur kure per kete. Kam nevoje ti tregoj dikujt meqe kam frike mamin qe ti them babit.

 

Une po shkoj ne klase te tete dhe sme pelqejne te me trajtone si te vogel. Mami me do shume.Ajo me perqafon cdo mengjes.Ka ca kohe qe une dhe ajo po grindemi. Ka disa vite qe ajo del gati cdo mengjes kur babi iken ne pune dhe hypen ne nje makine te zeze te bukur ku brenda eshte nje burre i madh me mustaqe dhe syze te zeza. Ajo me thote qe ai eshte daje Hasani por une nuk duhet ti them babit se ata dy nuk flasin me njeri-tjetrin per gjera koti.Ne fakt une kam vetem nje daje . Daje Petritin dhe ai vjen shpesh te ne dhe babi shkon shume mire me te. Po ky daje hasnin pse babi ska folur kure per kete. Kam nevoje ti tregoj dikujt meqe kam frike mamin qe ti them babit.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here