Një 14-vjeçare u gjet e pajetë në një shtëpi të bra ktisur. E ditur bëhet se detaje rrëqethëse dhe shumë të rënda janë publikura në lidhje me këtë ngjarje.

Bota e muzikës në zi, “shuhet” kompozitori shqiptar - Tirana Today

E ditur është bërë se Maria 14 vjeçe i është marrë jeta nga shoku i saj i klasës dhe ai 14 vjeç. Si raportohet nga ”Bild” ngjarja e rëndë ka ndodhur pas një zë nke.

Adoleshenti e ka pranuar atë që ka bërë madje edhe ka rrëfyer se si ka ndodhur, por këto janë detaje që nuk janë publikuar nga mediat gjermane.

Vajza ishte raportuar e humbur nga prindërit e saj dhe pas një dite kërkimesh atë e gjetën të pajetë.

 

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here