Këto javë Teksasi në SHBA po kalon disa orë të vështira. Kjo nisur nga moti i keq dhe bora. Banorët e pamësuar me motin e ftohtë tanimë po përballen edhe me mungesën e ujit të pijshëm si dhe me mungesen e energjisë elek trike.

 

Kjo situatë ka lënë pas shumë v iktima mes të cilëve janë dhe një gjyshe 75 vjeçare dhe 3 nipërit e saj,11, 8 dhe 5 vjeç.

Bëhet e ditur se familja u sh krumbua për shkak të një zj arri që filloi në v ater dhe më pas u shpërnda deri në dhomën e gjumit.

Ndërsa tezja e fëmijëve shprehet se nuk e di çfarë ka ndodhur pasi çdo gjë ishte e papritur.

By Magazina

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here