Një 22-vjeçar shqiptar ka mbetur i vr arë gjatë një sh erri me thíka në Angli. Víktíma është identifikuar si Armend Xhika. Sh erri mësohet se ka ndodhur të enjten 13 maj në rrugën e quajtur Earl Marshal në Burngreave.

I riu fillimisht është dërguar i p lagosur në Spitalin e Përgjithshëm në Veri, por nuk ka mundur të iu mbíjetoj p lagëve të marra nga sh erri b rutal.Gjatë sh errit ka mbetur i p lagosur dhe një 20-vjeçar i cili po ku rohet në spítal. Burimet bëjnë me dije se janë a rrestuar pesë persona në lidhje me v rasjen e Armend Xhikës, ndërsa polícia po bën thirrje për dëshmítarë për z bardhjen e n gjarjes

Një 22-vjeçar shqiptar ka mbetur i vr arë gjatë një sh erri me thíka në Angli. Víktíma është identifikuar si Armend Xhika. Sh erri mësohet se ka ndodhur të enjten 13 maj në rrugën e quajtur Earl Marshal në Burngreave.

I riu fillimisht është dërguar i p lagosur në Spitalin e Përgjithshëm në Veri, por nuk ka mundur të iu mbíjetoj p lagëve të marra nga sh erri b rutal.Gjatë sh errit ka mbetur i p lagosur dhe një 20-vjeçar i cili po ku rohet në spítal. Burimet bëjnë me dije se janë a rrestuar pesë persona në lidhje me v rasjen e Armend Xhikës, ndërsa polícia po bën thirrje për dëshmítarë për z bardhjen e n gjarjes

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here