Një ngjarje e rë;ndë ka ndodhur në Tiranë, ku një 17-vjeçare ka den;oncuar një të ri se e ka përdh;unuar dhe më pas e ka dro;guar.Sipas BW bëhet fjalë për një vajzë, e cila ishte larguar nga banesa pa dijeninë e familjarëve më datën 21 shkurt. Menjëherë pas largimit nga shtëpia, prindërit kishin bërë denoncimin në komisariatin e policisë, dhe kishin nisur kërkimet.

Por pas disa ditësh, 17-vjeçarja ishte kthyer në shtëpi dhe iu kishte treguar prindërve se çfarë iu kishte ndodhur. Pasi kanë dëgjuar rrëfimin e vajzës, prindërit kanë bërë den;oncimin për 26-vjeçarin O. Merko. Sipas vajzës, ai ka kryer marrëdhënie sek;suale pa dëshirën e adoleshentes dhe e ka detyruar atë që të përdorte her;oinë dhe kan;abis. Policia ka shpallur në kërkim 26-vjeçarin dhe po punohet për sqarimin e plotë të ngjarjes.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here