Pershendetje e nderuar redaksi me origjin jom nga Prizreni por me burrin ka disa vjet aj me ka sjell ketu ne nje fshat ne Tirane
Quhem Lumturie jam 35 vjeqare e martuar, jam e lumtur ne martes por.Kunata me njoftoj me burr tjtjerte martuar ai ishte grek me zor fliste shqip por ishte shume i pashem .Ishte hera e pare qe ia merja ne g.j nje burri, ,e pelqeu me thene te drejten. qe e kishte koleg pune qe punonte me një ,restorant këtu ne tr ,asnjëherë nuk e kam ngrënë. Menjëherë mendja më ka shkuar, por që shpeshherë i lëpinte buzët kur ,kunata me bindi me provu se mtha ekish shum te … tiranasi ,dhe ekshtu nji dit mora guximin dhe shkova.ishte simpatik edhe se ishte rreth te 50-ve.Ai ishte pronar i restorantit ,mua nuk me interesonte pasuria ,mua me interesojn njerz me karakter te mire kishte dhoma gjumi mbi restorant

Pershendetje e nderuar redaksi me origjin jom nga Prizreni por me burrin ka disa vjet aj me ka sjell ketu ne nje fshat ne Tirane
Quhem Lumturie jam 35 vjeqare e martuar, jam e lumtur ne martes por.Kunata me njoftoj me burr tjtjerte martuar ai ishte grek me zor fliste shqip por ishte shume i pashem .Ishte hera e pare qe ia merja ne g.j nje burri, ,e pelqeu me thene te drejten. qe e kishte koleg pune qe punonte me një ,restorant këtu ne tr ,asnjëherë nuk e kam ngrënë. Menjëherë mendja më ka shkuar, por që shpeshherë i lëpinte buzët kur ,kunata me bindi me provu se mtha ekish shum te … tiranasi ,dhe ekshtu nji dit mora guximin dhe shkova.ishte simpatik edhe se ishte rreth te 50-ve.Ai ishte pronar i restorantit ,mua nuk me interesonte pasuria ,mua me interesojn njerz me karakter te mire kishte dhoma gjumi mbi restorant

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here