Pas zhurmës që ka shkaktuar në rrjet marrëdhënia e tyre, duket se Fjolla Morina dhe Fisnik Syla janë ende pranë njëri-tjetrit. Megjithatë situata nuk është edhe aq e qetë nga ana shëndetësore. Postimi i fundit në instagram i Besnikut tregon se ai është infektuar me variantin Delta të Covid-19.

Veç ndarjes së këtij lajmi jo të mirë me ndjekësit ai bën thirrje edhe për t’u vaksinuar, me bindjen se falë këtij proçesi nuk është në gjëndje tejet të rëndë.

Ju lutem vaksinohuni sa më parë sepse është e vetmja zgjidhje për ta mposhtur këtë virus” shkruan ai ndër të tjera.

News31

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here