Edi rama mbledh mbeturinat ne Vlore.Kementuesit terbohen ne facebook dhe i thone ….Ai nga kjo fushe sportit i bene thirje autoriteteve p[ergjejgse dhe qytetareve qe ambientet sportive dhe jo vetem por cdo ambient tjeter publik duhet te mbizotroje pastertia dhe kujdesi.Qytetaret japin komente te ndryshme ku mbizoterojne ato pergezuese per kryemoinistrit per shembullin qe jep vete i pari .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here