Një rast i rëndë është raportuar në policinë Tiranës më 9 mars, ku një 26-vjeçar ka droguar dhe më pas ka abuzuar me një vajzë të mitur.

Burime të gazetares së Top Channel, Anila Hoxha thonë se O M me arsim të mesëm dhe i pa martuar banues në Tiranë  akuzohet për veprat Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me dhunë me të mitur dhe Nxitje për përdorimin e drogës.

Sipas dokumentit, nga data 21 shkurt  2021 deri në datën 01.03.2021 i dyshuari ka qenë në një banesë në fshatin Kamnik të Eersekën së bashku bashku me të miturën, të cilën e ka përdhunuar dhe e ka detyruar të konsumojë  drogë të bardhë në formë pluhuri dhe gjetheje. Barin e ka konsumuar me cigare, ndërsa pluhurin nga hunda.

Pas konsumimit të drogave ai ka kryer marrëdhënie seksuale pa dëshirën e saj.

Top Channel

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here