Përshëndetje stafi,jam Flora:
Emri im ëshë Flora,vije nga një fshat por jetoj qe sa kohë në Gjermani.Unë e kam burrin tim i cili punon ne Gjermani në një baushtelle.Ai normalisht që lodhet por nuk eshte është që e dua dhe qe me kënaq sado që punon dhe më shetite.Ai zgjohet heret në mëngjes per të filluar punën,un ngadale i bëj punët e shtëpise dhe femijet i qoj në shkollë.Burri im vie von dhe thuajse femijt vijne veëm një orë para se të vjen burri.

Një ditë mbeta vetëm e thirra një komshi aty afr,me te flasm që moti dhe rrijm shpesh por ate ditë e thirra jo për kafe por per tjeter gjë,per me u …ngase ëshë i pashëm dhe i madhë,filloi të mi lepië cliko ne re…klam me poshte lajmi vazhdone apo nes eje per njoftime…

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here