Moderatorja e njohur Eva Murati, ishte e ftuar në “N’fermë”.

Ajo nuk arriti t’i shpëtonte “thumbimit” të gazetarit Ervin Kurti.

Ky i fundit pyeti moderatoren se kush është për të futbollisti më seksi shqiptar.

Eva nisi të thur elozhe dhe të thoshte, se më i bukuri, më i miri, më seksi është Erjon Bogdani. Ndërkohë Ervini “akuzoi” Evën se bëri me hile pasi ish-futbollisti Bogdani, është një i afërm i saj.

Moderatorja e njohur Eva Murati, ishte e ftuar në “N’fermë”.

Ajo nuk arriti t’i shpëtonte “thumbimit” të gazetarit Ervin Kurti.

Ky i fundit pyeti moderatoren se kush është për të futbollisti më seksi shqiptar.

Eva nisi të thur elozhe dhe të thoshte, se më i bukuri, më i miri, më seksi është Erjon Bogdani. Ndërkohë Ervini “akuzoi” Evën se bëri me hile pasi ish-futbollisti Bogdani, është një i afërm i saj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here