Melinda Ademi është një nga artistet më të pëlqyera shqiptare, e cila arriti që për një kohë të shkurtër të zë një vend të rëndësishëm në skenën muzikore. Reperja tashmë është pjesë e koncerteve madhështore dhe incidentet vetëm e ndjekin.  Melinda këtë herë është masakruar në rrjet për një gjest jo mjaft të hijshëm, pasi ishte duke performuar edhe kërcyer twerk

Do thoni ju edhe ça ka këtu, Melinda gjithmonë bën “twerk” në koncerte?! Por detaji është se para saj shihen disa fëmijë në rresht të parë të koncertit.

Ndonëse, ata ishin të pranishëm, Melinda Ademi nuk i ka kursyer provokimet teksa shihet duke vallëzuar dhe dridh të pasmet e saj duke bërë twerk.

Tani këtë e gjykoni ju, por mbase Melinda duhet të kishte qenë më e vëmendshme pasi fansat e saj janë nga çdo moshë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here