Një rast është zbuluar së fundmi dhe bisedat kanë mbërritur në redaksinë e JOQ Albania. Bëhet fjalë për një vajzë e cila si duket punon “e pavarur” duke dhuruar se ks kundrejt pagesës.Në bisedën e zhvilluar midis saj dhe një klienti të mundshëm kuptohet se vajza quhet Manjola dhe ofron s eks për një orë kundrejt pagesës prej 200 eurosh.Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.Po ashtu duket se e reja ka bërë një njoftim online ku jep informacione të detajuara rreth moshës së saj.Nga biseda kuptohet po ashtu se vajza kërkon që takimi të kryhet në një hotel ndërsa ka të specifikuara dhe hotelet: Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.Rogner, Sheraton, Plaza dhe Hitlon.Ndërsa klienti vijon të kërkojë informacione rreth vendit të takimit dhe se çfarë ofron ajo kundrejt 200 eurove vajza tregon se numrin e ka vetëm për takime dhe se informacionet i ka lënë në profilin e saj si duket në një program online ku ofrohen shërbime se ksi kundrejt pagesës dhe po ashtu ka publikuar edhe fotografi duke prekur veten në pjesë in time.Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here