UNUM Festival ka mbledhur të rinjtë në bregdetin e Shëngjinit për të shijuar ritmet e muzikës pranë freskisë së detit.Festivali i “S.eksit” kete vit ne Shengjin.Mijra nudist nga e gjithe bota do te zbarkojne ne bregdetin dhe do oraganozhen shume aktivitete ku mesazhi do te jete dashuria dhe paqja midids njerzve

Në pamjet duket se si janë kujdesur në detaj për paraqitjen e tyre me veshje dhe piktura në fytyrë. Por ka edhe të tjerë që vazhdojnë të shijojnë rrezet e diellit pa u shqetësuar për muzikën apo për festivalin.

Sa u përket masave anti-COVID, të rinjtë duket se e kanë të vështirë që t’i zbatojnë. Festivali ka nisur ditën e djeshme dhe do të zgjasë deri më 7 qershor në plazhin e Ranës së Hedhun në Shëngjin.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here